BEZOEKERS

Wij kijken enorm uit naar het Plieger NK Veldrijden 2022 met alle strijd om de medailles, waarbij uiteraard de veiligheid van al onze bezoekers, deelnemers, medewerkers en vrijwilligers voorop staat. De organisatie volgt de ontwikkelingen rond het coronavirus op de voet. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en GGD Gelderland-Zuid bij het organiseren van het evenement.

 

Update 3 november 2021

Het Plieger NK Veldrijden 2022 is geen doorstroom evenement. Daardoor dienen alle bezoekers voor toegang een bewijs te kunnen laten zien waaruit blijkt dat ze gevaccineerd zijn, onlangs negatief getest of hersteld van covid-19. Omdat wij bij dit evenement gebruikmaken van het coronatoegangsbewijs (CoronaCheck-App), is het dragen van mondkapjes en het houden van anderhalve meter afstand niet verplicht.

CoronaCheck-App

Bij de diverse ingangen van het evenemententerrein van het Plieger NK Veldrijden zal bezoekers gevraagd worden om een geldig legitimatiebewijs en de QR-code in de CoronaCheck App te laten zien, waaruit blijkt dat men volledig gevaccineerd is, onlangs hersteld is van corona of een geldige negatieve test via Testen voor Toegang kan overleggen.

Je kunt op één van deze drie manieren een coronatoegangsbewijs krijgen:

  • Vaccinatiebewijs (volledige coronavaccinatie)
  • Herstelbewijs (bewijs dat u minder dan zes maanden geleden hersteld bent van corona)
  • Testbewijs via Testen voor Toegang (een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voorafgaand bezoek)

Meer informatie over het coronatoegangsbewijs vind je op: rijksoverheid.nl/testenvoortoegang en testenvoortoegang.org.

Wij kijken er enorm naar uit om alle bezoekers te verwelkomen en te genieten van topsport in Zaltbommel! Tot in januari!

Algemeen

Het uiterwaardenparcours van het NK Veldrijden is direct gelegen aan de historische binnenstad van Zaltbommel.

Het parcours loopt vanaf de Waalkade tot en met de Waaldijk richting de Martinusbrug en is zeer makkelijk te voet of met de fiets te bereiken via 
de Molenwal, Waterstraat en Korte Steigerstraat. Ook is het parcours bereikbaar via de Virieussingel ter hoogte van de Heksenwal en de Oude Watertoren.

Met de auto

Tijdens het NK Veldrijden is parkeren in de binnenstad uitsluitend mogelijk voor vergunninghouders. Speciaal voor bezoekers van het NK is er aan de rand van Zaltbommel een bustransferium ingericht met ruim voldoende parkeerfaciliteiten. Middels speciale buspendels wordt u dan gratis vervoerd naar het parcours. Een wandeling is ca. 25 minuten.

Met de trein

Zaltbommel is makkelijk bereikbaar via de trein. Vanaf het treinstation van Zaltbommel is het ongeveer 20 minuten lopen naar de start/finish van het NK Veldrijden. Volgt u de borden.